FAQs

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokausen palautusoikeus. Poikkeuksena tähän ovat hygieniatuotteet kuten tutit ja maskit, joiden palauttaminen ei hygieniasyistä ole mahdollista.

Palauttaminen onnistuu postin välityksellä.
Palautusohje:
Poista pakkauksesta vanhat lähetystarra tai sotke niiden viivakoodit lukukelvottomiksi tussilla.

Laita pakkauksen päälle seuraava teksti:

Asiakaspalautus
673360
Aliica Oy
Ahjonkatu 3
32200 Loimaa

Paketin voit jättää mihin tahansa postin pisteeseen. Suosittelemme ehdottomasti kuitin ottamista palautuksesta.

Muistathan laittaa palautukseen myös omat tietosi, kuten nimen ja tilausnumeron, jotta osaamme kohdistaa palautuksen juuri sinun tilaukseesi ja palauttaa rahasi oikein. Mikäli palautuksen kanssa on ongelmia niin olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä asiakaspalveluun.

Palautus on maksuton

Vaihtoja toteutamme harkiten. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme jos haluat vaihtaa tuotteesi johonkin toiseen.

Huomioithan, että palauttaessa tai vaihtaessa tuotetta on sen oltava alkuperäisessä kunnossa myyntipakkausta myöten.
Tuotteiden ostohinta hyvitetään kahden viikon sisällä palautuksesta.
Autamme mielellämme jos palauttaminen herättää kysymyksiä!

Palautukset hyvitetään tilauksen alkuperäiselle maksutavalle

Mikäli tilauksen summa jää palautuksen jälkeen alle 100euron pidätämme oikeuden toimituskulun pidättämiseen palautettavasta summasta (5,90e)

Noutamaton paketti ei ole palautus, eikä lain mukainen peruutus. Veloitamme noutamattomasta paketista aiheutuneet kulut, ellei muuta ole sovittu.

Aliica Kids sijaitsee Suomessa ja EU alueella. Mikäli tilaat tältä alueelta sisältyvät kaikki verot ja maksut tilauksesi loppusummaan! Ei siis piilokuluja tai lisämaksuja pakettia vastaanotettaessa!

Mikäli asut EU alueen ulkopuolella saattaa olla, että tilauksestasi veloitetaan verot ja tullit toimituksen yhteydessä. Tällöin kuitenkin vähennämme kyseiset maksut tilauksen loppusummasta. Lopulliset kulut ovat yleensä hyvin lähellä toisiaan, oli kyseessä sitten veroton tai verollinen tilaus!

Voit kirjautua asiakastilillesi ylävalikosta ja sieltä näet kaikki tekemäsi tilaukset ja niiden tilan. Asiakastietosi ovat sähköpostikohtaisia, joten jos sähköpostin kanssa on ollut ongelmia, ota yhteys asiakaspalveluun.

Tilausta voit seurata myös tilausvahvistukselta löytyvästä linkistä sekä alakulmasta löytyvän chat -toiminnon kautta.

Ostamme kaikki tuotteemme eurooppalaisilta ja suomalaisilta tukkureilta. Tämä tarkoittaa sitä, että ne on kaikki tullattu Euroopan alueelle direktiivien mukaisesti ja ne täyttävät kaikki täällä vaaditut turvallisuusstandardit.

Tämän lisäksi olemme itse tarkkoja tuotteidemme laadun suhteen! Tarkistamme tuotteita itse ja suhtaudumme kaikkiin reklamaatioihin intohimoisesti! Mikäli tuotteistamme löytyy moitittavaa teemme ilmoitukset ja takaisinvedot viipymättä.

Varastossa olevia tuotteita voi tulla ihastelemaan myymäläämme! Yhteystiedot ja aukiloajat löydätte täältä:
Myymälä

Tilaustuotteita voi rohkeasti tilata! Mikäli tuote tai väri ei ole sopiva, voi tuotteen maksutta palauttaa meille. Me etsimme tuotteelle uuden käyttäjän!
Huomioithan, että näyttöjen erot saattavat vääristää värejä ja materiaaleja, eikä sävyä juuri koskaan saada täydellisesti taltioitua juuri sellaiseen valoon kuin teiltä kotoa löytyy.

Teemme kuitenkin parhaamme tuotekuen ja kuvausten kanssa, jotta saisit parhaan mahdollisen kuvan tuotteesta