Aliica Kids on hyvänmielen verkkokauppa, jossa myydään lastentuotteita.

Tämän yrityksen takana on äiti, jonka ammatti on jo vuosia ollut verkkokauppa ja intohimona lapset ja sisustus. Miksipä ei siis yhditää näitä kaikkia?

Tuomme tuotteita itse maahan ja etsimme markkinoilta laadukkaita ja kauniita tuotteita, jotka ovat sekä aikuisten, että lasten mieleen ja sopivat skandinaaviseen kotiin. Osan tavaroista toimitamme omalta varastoltamme Loimaalta ja osan suoraan valmistajilta. Tuotteet ovat testattuja ja turvallisia ja täyttävät kaikki tarvittavat EU standardit. Tuemme yrittäviä äitejä ympäri Eurooppaa ja otamme valikoimiimme myös pienempiä brändejä, joita et vielä muualta saa!

Pyrimme minimoimaan hiilijalanjälkemme. Tästä syystä voit saada myös kierrätettyä pakkausmateriaalia. Emme osta lainkaan muovisia pakkaustarvikkeita ja mikäli sellaisia paketistasi löytyy se tarkoittaa, että meille tulleesta kuormasta on moisia löytynyt. Kannustamme myös toimittajiammme muovittomuuteen! Tuemme Eurooppalaista valmistusta ja suunnittelua. Löydät valikoimastamme paljon tuotteita eurooppalaisella alkuperällä.

Päivitämme tuotevalikoimaamme jatkuvasti ja lisäämme uutuuksia usein! Liitythän postituslistallemme, jotta saat tiedon kaikista tarjouksista ja uutuuksista. Löydät myös sosiaalisen median kanavamme sivun alalaidasta löytyvistä SOME-kuvakkaista. Mikäli valikoimastamme puuttu jotakin, jota ehdottomasti kaipaat niin laita rohkeasti viestiä, sillä tilanne voidaan varmasti korjata!

Mukavia shoppailuhetkiä!

Aliica Kids
Y-tunnus 3227574-6
040 220 7800
info@aliicakids.fi

Mikäli olet kiinnostunut jälleenmyymään maahantuomiamme tuotteita voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: info@aliicakids.fi
Palvelemme myös suunnittelijoita ja urakoitsijoita niin koti- kuin julkisissakin kohteissa.
Yritysmyynti: Jutta Helín 0404110181

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.

Suomi